Moodboards

Hier zijn verschillende mood-boards uitgewerkt met betrekking tot verschillende onderwerpen. De onderwerpen waren: transparantie, chaos en nomaden. Daarnaast ook een mood-board die te maken heeft met de immigrantenstroom en ecologische ontwikkelingen in de samenleving.

De verschillende mood-boards zijn hieronder te vinden.


  • Transparantie

    Een moodboard over transparantie. Wat ik in dit moodboard voornamelijk kwijt wilde is het verschil in transparantie op gebied van water, natuur en glas. Daarbij heb ik rekening gehouden met de kleuren blauw, mintgroen en grijs/lichtgrijs.

  • Chaos

    Dit is een moodboard over chaos. Ik heb beelden gebruikt waar veel gebeurt en heb deze om een beeld geplaatst waarin iemand zich opgesloten voelt zonder uitweg. Chaos stond voor mij dicht bij depressie, dat is in dit geval ook wat ik er mee uit wilde dragen.

  • Nomaden

    Dit moodboard gaat over nomaden, maar bij nomaden heb ik meteen het idee van mensen die door een woestijn zwerven. Daarom ben ik verder gaan zoeken naar wat het nog meer kon betekenen. Op zoek zijn, liften, verdwalen. Dit zijn dingen die terug komen in mijn moodboard. Daarbij voornamelijk gefocust op de kleur bruin, omdat deze het meeste terug komt in de foto’s en de tenten meestal ook deze karakteristieke kleur hebben.

  • Huidige trend

    Dit gaat over de huidige trend. De mensen die in steden dingen gaan verbouwen, zich meer een met de natuur willen voelen en aan de andere kant de we doen het zelf met de vluchtelingen. Contrast tussen groen en bruin.